IK Junkeren

Verditransport Junkeren

Verditransport Junkeren

"Verditransport" er et samarbeidsprosjekt mellom Junkeren og Trygg Trafikk. Prosjektet har som mål å skape gode holdninger til ferdsel i trafikken. Vår hovedmålgruppe er de voksne i klubben som jo er de som transporterer de største verdiene vi har, barna!

Fokuset ligger hovedsakelig i all ferdsel i trafikken til og fra eller underveis i Junkerens arrangementer, det kan være treninger, kamper, turneringer, møter eller lignende.

I tillegg skal vi være aktiv i lokalmiljøet med hensiktsmessige tiltak rettet mot Saltvern- og Rønvik Skole. Det være seg elever og/eller foreldre.

Refleksvestaksjon 2018

Refleksvestaksjonen går på å synliggjøre våre største verdier i trafikken, nemlig barna. Alle barn på Saltvern- og Rønvik Skole får hver sin refleksvest for at barnet skal være godt synlig i trafikkbildet når barnet går til og fra skolen. Det skal deles ut 1200 refleksvester til elevene ved skolene (1-7. trinn), samt alle i Junkeren.

For å realisere dette prosjektet er vi avhengig av velvilje fra næringslivet. Vi håper derfor at bedrifter støtter opp om prosjektet og bidrar som "Verditransport Ambassadør". 

Verditransport Ambassadør

Som ambassadør for Verditransport Junkeren er du en del av et fellesskap på 12 ambassadører som bidrar til trygg ferdsel til og fra Saltvern- og Rønvik Skole for alle elever på barnetrinnene. Din bedrift vil profileres og assosieres med et samfunnsnyttig prosjekt.

Om din bedrift vil vite mer om prosjektet og kan tenke seg å støtte opp om dette, ber vi deg ta kontakt med daglig leder. Runar Bo Eriksen: Tlf. 411 20 631 eller e-post: post@junkeren.no

Konkurranser med flotte premier

Frem mot jul vil vi kjøre ulike konkurranser på Facebook. Vi skal blant annet kåre "Årets Verditransportør" blant foreldre og trenere og kåre "Årets Forbilde" blant utøverne.

Prosjektleder for "Verditransport Junkeren" er Selveste Magnus Heieraas. Med seg har han to ambassadører, Mie Reiertsen fra Damelaget og Lars Erik Urving fra A-laget. Prosjektgruppen har utformet transportplan med regler for ferdsel i trafikken, som alle i klubben plikter å følge. Les denne i fanen IKJ Transportplan.

KLUBBSTYRT  ||  JUNKEREN-GLEDE  ||  JUNKEREN-STILEN  ||  LIVSVARIG ENGASJEMENT

Klubben for oss - Klubben for meg!"


IK Junkeren
P.B. 3504 Stordalen, 8087 BODØ | EPOST post@junkeren.no | FACEBOOK facebook.com/ikjunkeren

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift