KEEPERAKADEMI PÅMELDING

Påmelding til Keeperakademiet er nå åpen for alle keepere uavhengig av klubbtilhørighet.

Trekning Junkerens billotteri 2019

Mange venter nok i spenning om man har vunnet noe i årets billotteri. Nå er ventetiden over, her er trekningsrapporten.

VELKOMMEN TIL FOTBALL

Sparebank1 Nord-Norge og fotballklubbene i Bodø ønsker å invitere alle jenter og gutter som er født i 2014 til gratis fotballek hver onsdag fra 29. mai til 25. september.

IK Junkeren i borgertoget

Vi oppfordrer alle spillere, trenere, foreldre, styremedlemmer å gå sammen med Junkeren i borgertoget 17. mai.

Vi inviterer til GRATIS INNGANG i 2019

Klubbens samarbeidspartnere inviterer alle med gratis inngang til A-lagets seriekamper i 2019 sesongen.

Nå starter Tribunekampen!

Hvor god er du til å tippe på kampene i Norsk Tipping-ligaen? Nå kan du hjelpe laget ditt til å vinne 50 000,- og samtidig vinne 50 000,- til deg selv. Les mer her om hvordan potten på 100 000,- kan bli delt mellom deg som tipper og laget ditt!

Som Bodø Energi kunde får fordeler på kamp

Gratis kaffe på kamp!

Klubben hedret ildsjelene under årsmøte

IK Junkeren avholdt i går klubbens årsmøte og delte ut heder og ære til noen flotte ildsjeler.

Årsrapport 2018

Årsmøte avholdes i Klubbhytta søndag 31. mars kl. 18.00.

Klubblegender hedret på årsmøte

Onsdag 13. mars avholdt Junkeren Fotball årsmøte i Klubbhytta.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: