KEEPERAKADEMI PÅMELDING

Påmelding til Keeperakademiet er nå åpen for alle keepere uavhengig av klubbtilhørighet.

Trekning Junkerens billotteri 2019

Mange venter nok i spenning om man har vunnet noe i årets billotteri. Nå er ventetiden over, her er trekningsrapporten.

VELKOMMEN TIL FOTBALL

Sparebank1 Nord-Norge og fotballklubbene i Bodø ønsker å invitere alle jenter og gutter som er født i 2014 til gratis fotballek hver onsdag fra 29. mai til 25. september.

IK Junkeren i borgertoget

Vi oppfordrer alle spillere, trenere, foreldre, styremedlemmer å gå sammen med Junkeren i borgertoget 17. mai.

Vi inviterer til GRATIS INNGANG i 2019

Klubbens samarbeidspartnere inviterer alle med gratis inngang til A-lagets seriekamper i 2019 sesongen.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: