Nobl forlenger samarbeidsavtalen med Junkeren

Ett år etter at Nobl og Junkeren inngikk samarbeid er man nå enig om å forlenge samarbeidet.

Nobl og IK Junkeren er enig om å forlenge samarbeidsavtalen med to år. Boligbyggelaget har bygget og forvaltet boliger siden 1946. Boligbyggelaget ble raskt en suksess da det bidro til et stort fremskritt i etterkrigstidens boligbygging i Bodø. Vinteren 1948 startet byggingen av de aller første husene, som du fortsatt kan se i Rauds gate i Østbyen.

Drøyt 70 år etter oppstarten har de en medlemsmasse på mer enn 16000 som skaper gode og trygge hjem for alle deres medlemmer.

Vi har hatt et godt samarbeid med Nobl etter at vi inngikk avtale med dem for ett års tid siden. Jeg er svært godt fornøyd med at vi nå er kommet til enighet om å fortsette samarbeidet sier daglig leder for IK Junkeren, Runar Bo Eriksen. At avtalen som nå er inngått er for de kommende to årene, gir oss som klubb forutsigbarhet og muligheten til å holde oppe et godt aktivitetsnivå blant våre medlemmer.

Framover skal Junkeren og Nobl blant annet samarbeidde om å videreføre holdningsprosjektet "Verditransport Junkeren". Dette er et veldig godt og samfunnsnyttig prosjekt som Nobl ønsker å støtte opp om, sier salgs- og markedssjef i Nobl, Thomas Normann.

Prosjektet har som mål å skape gode holdninger til ferdsel i trafikken. Hovedmålgruppen er de voksne i klubben som jo er de som transporterer de største verdiene vi har, barna! Fokuset ligger hovedsakelig i all ferdsel i trafikken til og fra eller underveis i Junkerens arrangementer. Det kan være trening, kamp, turnering, møter eller lignende.

Sosiale medier

Gi oss din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift