IK Junkeren i borgertoget

Vi oppfordrer alle spillere, trenere, foreldre, styremedlemmer å gå sammen med Junkeren i borgertoget 17. mai.

Da er det snart klart for den store dagen, og som tidligere år stiller vi selvsagt i borgertoget. Håper alle med hvitt og blått i hjertet går sammen for Junkeren i borgertoget 17. mai.

Junkeren står som nr 21 i kolonne 2 bak Bodø Gym og Turn og foran Salten Taekwondo Klubb

Info om borgertoget:

Oppmøtetidspunkt til borgertoget er kl. 15.30, og avmarsj er kl. 16.00.

Klikk her for oppstilling borgertoget

Som dere ser av planen, vil toget bli stilt opp med kolonnene på langs av banen (front mot Bankgata skole). Toget vil i år gå ut i Bankgata, følge Bankgata til Parkveien, og deretter samme rute som i fjor fram til Stormen.

Når toget er framme ved Stormen bibliotek, er det viktig at ingen lag stopper opp der, men fortsetter å gå mot Moloveien før toget løses opp.

Jeg ber alle lagene om å holde tempoet i toget, slik at vi unngår å få store avstander mellom deler av toget.

Jeg benytter samtidig anledningen til å ønske alle en riktig fin 17. mai

Rolf Arne Åsheim