Trekning Junkerens billotteri 2019

Mange venter nok i spenning om man har vunnet noe i årets billotteri. Nå er ventetiden over, her er trekningsrapporten.

Junkerens medlemmer har i år solgt 7617 lodd til inntekt for barn og ungdom i Junkeren. En marginal økning av solgte lodd fra 2018. En solid innsats som vi er godt fornøyd med. Tusen takk for alle bidrag!

Selve trekning ble utført av Lotteritilsynet og trekningsrapport finner dere som vedlagt pdf-fil oppe i høyre hjørne.

Vinnere av alle premier blir kontaktet pr telefon de nærmeste dagene. Vinneren av bilen, en Polo Trendline levert av Sulland Bodø er allerede kontaktet og det var en glad mann som fikk den gode nyheten. Vinnerloddet ble forøvrig solgt av fotballguttene født 2007 Rønvik.

På vegne av klubbens styre takker vi klubbens medlemmer for årets innsats med å selge lodd og alle dere som har bidratt med å kjøpe lodd.