KEEPERAKADEMI PÅMELDING

Påmelding til Keeperakademiet er nå åpen for alle keepere uavhengig av klubbtilhørighet.

Junkeren Keeperakademi er et tilbud om keepertreninger til byens keepere uavhengig av klubbtilhørighet. Tilbudet er åpent for gutter og jenter i alderen 8-13 år. Keeperne får profesjonell veiledning av vår keepertrener Alex Jensen.

Tid/varighet:

Man kan velge mellom 1 eller 2 treninger pr uke.

- Treningsgruppe tirsdag og torsdag for aldersklassene 8-10 år.

- Treningsgruppe mandag og onsdag for årsklassene 11-13 år.

Treningene vil i fram til 1. oktober være ute på Saltvern kunstgress. Etter 1. oktober flytter vi inn i Nordlandshallen og Stordalshallen. Mandager og torsdager vil være i Nordlandshallen, mens tirsdager og onsdager vil være i Stordalshallen. Treningene følger skoleåret. Alle treninger er fra kl. 15-16. Mindre endringer kan forekomme i løpet av skoleåret.

Priser:

- 1 økt i uken: kr. 500 pr mnd.

- 2 økter i uken kr. 750 pr mnd.

PÅMELDING:

Send mail til post@junkeren.no med fornavn, etternavn, fødselsdato, navn på foresatt, mobilnummer, epost, klubb og antall treninger pr uke. Ved kun 1 trening pr uke må også ønsket dag spesifiseres.

Det er begrenset antall plasser, kun 8 plasser pr dag. Dette for at hver enkelt keeper skal få best mulig oppfølgning. De som velger 2 økter pr uke er prioritert.